Vitaelife Pharma Vitamin D3 – opinii, comentarii, pret,România

colecalciferol (vitamina D3) este o substanță importantă pentru creșterea și dezvoltarea umană. Este o componentă solubilă în grăsimi care este produs de organism în timpul lunilor de vară, pentru a rămâne sub soare, și este reumplut din iarna de alimente.

Pentru corpul uman un deficit periculos de această vitamină și excesul acesteia. Din articol, vei afla de ce avem nevoie de vitamina D3 pentru femei, bărbați și copii.

Conținutul

Funcțiile vitaminei D3 în adulții corpului

Vitamin D3 În cazul în care componenta utilă nu este suficient, există un eșec al metabolismului și se deteriorează funcționarea tuturor organelor. Aportul de vitamina D3 este necesară pentru astfel de sisteme și organe:

 • oase
 • celule
 • imunitate
 • glande de secreție internă,
 • sistemului nervos.

Una dintre funcțiile acestei substanțe este absorbția de magneziu și calciu, care formează, țesut dinte suport și os.

colecalciferol ajută să furnizeze componentele țesutului osos, care oferă posibilitatea de a consolida.

Substanța reînnoiește celulele corpului, accelerarea creșterii acestora. În ceea ce privește dezvoltarea celulelor canceroase atunci cand cancerul, această componentă încetinește procesul de pacienți umani. Substanta afecteaza leziuni oncologic ale intestinului sau glandelor mamare.

Vitamina susține puterea imunitar al unei persoane care contribuie la funcționarea normală a măduvei osoase. Fără această substanță organismul nu va dezvolta un nivel suficient de insulină, care normalizeaza glicemia.

Datorită aportului de magneziu și de calciu, intareste teaca nervilor care sunt responsabile pentru protejarea acestora. Vitamina ajuta impulsurile nervoase sunt în mod normal transmise în organism. Preparatele care conțin această substanță, utilizată în tratamentul sclerozei multiple.

De ce ar avea nevoie de D3 femei

Vitamin D3 Admiterea preparatelor pentru femei care conțin D3, este asociat cu sarcina lor. fetal masa de calciu tesut de la 8 săptămâni de gestație. Această perioadă începe mineralizare a scheletului și pune țesutul dintelui. În al doilea trimestru embrionul este format deja primul os format smalțul dentar. Și după 21 de săptămâni de mineralizers schelet activ, creșterea copilului devine rapid ritm.

READ  Vitaelife Pharma Omega 3 - cât costă și dacă este în valoare de cumpărare

Prescriu terapia profilactică cu vitamina D3, atunci când produsele alimentare intră cantitatea insuficientă de calciu. În cazul femeilor a observat riscul de a dezvolta osteopenie, medicamentele prescrise a 10 săptămâni de gestație.

Luând droguri, este important să urmeze recomandările medicului, nu pentru a crește mijloacele de dozare. acumularea excesivă a corpului femeii de calciu în timpul sarcinii duce la faptul că unii copii au o închidere rapidă a fontanelei. Acest factor creează probleme pentru adolescenți în cazul în care acestea sunt predispuse la cresterea presiunii intracraniene.

Un aport excesiv de calciu și colecalciferol în organism provoacă depuneri de calciu în plachete și în viitor, provoacă o boală vasculară.

Rata zilnică pentru femei

femele adulte pe zi ai nevoie de 600 UI. În timpul perioadei de gestație și lactație, doza este crescută la 800 UI. La batranete, rata de zi cu zi crește la 800 IU datorită leșiere de calciu din oase.

Nevoia crește vitamina în aceste condiții:

 • dieta sau vegetarianismul;
 • lipsa de a rămâne sub lumina directă a soarelui;
 • viață în latitudini mari;
 • lipsa de somn;
 • contaminarea mediului.

Daca o femeie are pielea inchisa la culoare, trebuie să holekalziferola mai sus, , deoarece a redus componenta de sinteză pentru epiderma.

Norma zilnică de vitamina pentru femei este de 600 UI.

De ce ar avea nevoie de D3 sexul puternic

Colecalciferol asigură întregul corp. Pentru bărbați beneficiile de vitamina D constau din astfel de puncte:

 1. Un efect pozitiv asupra glandei tiroide;
 2. Producția de testosteron. Acest element arde de grăsime și este responsabil pentru sinteza energiei;
 3. Îmbunătățește funcția hepatică;
 4. Reglementează creșterea celulelor;
 5. Asimilează magneziu;
 6. Reduce riscul de a dezvolta cancer, diabet si alte boli;
 7. Îmbunătățește absorbția de calciu și fosfor.
 8. OL>

  In plus, suporta tonul țesuturilor musculare, normalizeaza tensiunea arteriala si imbunatateste memoria si alte functii ale creierului.

  Sistemul cardiovascular de sex masculin înainte suferă modificări distructive, spre deosebire de anii de femei. Acest lucru sugerează că oamenii sunt importante pentru menținerea stării de sănătate a inimii și a vaselor de sânge. Vitamina D sunt de ecran de protecție pentru corpul oamenilor. El este capabil de a proteja organismul de la doze mici de radiații și dezvoltarea celulelor canceroase. O substanță indispensabilă și boala SIDA, deoarece ajută la menținerea sistemului imunitar al organismului.

  Rata zilnică pentru bărbați

  Dacă în sângele oamenilor în analiza de vitamina D mai mic de 10 ng / ml, în funcție de acești indicatori, putem concluziona despre lipsa ei în organism. Figurile de la 10 până la 30 ng / ml indică deficiență. Norma este concentrația unei substanțe în sânge de la 30 la 100 ng / ml.

  Analizele pot fi prezentate la alte unități – nmol / l. În acest caz, norma arată diferit.

  Vitamin D3 Deficitul unei substanțe, la 0 la 25 nmol / l;

  Lipsa unei substanțe 25-75 nmol / l;

  Norma -. 75-250 nmol / L

  Pentru bărbați doza zilnică de vitamina este de aproximativ 600 UI.

  Nevoia în vârstă de vitamina D3

  Nevoia umană la aportul de vitamina D3 creste odata cu varsta. Acest lucru se datorează unei reduceri a nivelului de absorbție a substanței și capacitatea de a se dezvolta în mod independent. În plus, acum, când ești bătrân, apare mai frecvent insuficienta renala si reduce perioada de expunere.

  îmbătrâni corpul uman a pielii, prin urmare, își pierde treptat capacitatea de a auto-producție de vitamina D3. În cazul în care organismul nu se poate produce, este necesar să se obțină substanța din exterior, de la alimente și de droguri.

  Cu 50 de ani ar trebui să fie în continuare umple stocurile de vitamina D pentru funcționarea normală. Ea servește ca prevenirea osteoporozei. Osteoporoza este o boala care afecteaza adesea tesutul osos al persoanelor în grupele de vârstă mai mari. Dacă pacientul deja sa întâmplat fractură osteopat, există o probabilitate de re-apariția.

  OP la vârstnici are loc fără trăsături caracteristice. Pacientul nu poate simți modificările și să nu vadă simptome până la peredaetsa osoasă. Important în vârstă vechi pentru a furniza organismului cantitatea corectă de vitamina D3. Astfel de măsuri – un excelent de prevenire a osteoporozei. Un deficit de substanțe la vârstnici exacerbează apariția altor boli somatice cronice.

  Ce copil are nevoie de vitamina D3

  Substanța colecalciferol efectua următoarele funcții în corpul copilului:

 • întărește sistemul imunitar;
 • ajută la acumularea de calciu, fosfor, țesutul osos;
 • ajută să crească oase și mușchi.
READ  Eco Slim - opinii și preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra

Sănătate a mamei insarcinate nu este mai puțin importantă decât sănătatea copilului.

In timpul sarcinii și alăptării copilului trata cu atenție la dieta ta. Diversifică produse alimentare bogate in vitamina D3, fier, calciu și alte elemente urme.

Un nou-născut nu are aproape nici în colecalciferol lor rezerve ale corpului, mai ales în cazul în care el a fost născut prematur. În parte, acest deficit poate fi completat, dacă vă alăpteze copilul, dar mama trebuie să consume vitamine. Când ia în considerare faptul că o cantitate suficientă dintr-o substanță sintetizată în corpul uman sub lumina soarelui, atunci vitaminele necesare doar pentru copii, nu este întotdeauna copiii puteți aranja soarele.

Dacă ignorați sfatul medicului pentru a lua vitamine, apoi de trei luni, copilul va începe să arate semne de rahitism, nivelul de calciu din sange va scadea. Medicul pediatru ar trebui să decidă necesitatea de medicamente si dozare pentru nou-nascuti. Asigurați-vă că și copilul pe stradă, mai ales în Sunny vreme. Acest lucru va împiedica manifestarea lipsei de vitamine si calciu pentru copii.

Astfel, vitamina D3 este necesară pentru toți, de la nou-nascuti la persoanele in varsta. O parte din această substanță organismul devine doar de a fi sub soare, dar cu lipsa este necesar să se corecteze dieta și în plus, pentru a lua medicamente prescrise de medicul dumneavoastră.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 96
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.