Uniderm – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

Uniderm - opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?
[Total:    Average: /5]

Crema pentru uz extern 0.1% alb sau aproape alb.

uniderm big3 Uniderm   opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

id=”141″]

Excipienți: gexilenglikole, monostearat de gliceril 40-55, alcool cetostearilic, macrogol 20 cetilstearilic, ceară de albine albă, dioxid de titan, octenil succinat de amidon aluminiu, acid fosforic diluat, apă vaselină albă, purificată

.

15 g – Tuburi de aluminiu (1) – cutii de carton
30 g. – Tuburi de aluminiu (1) -. Cutii de carton

acțiune farmacologică

GKS pentru uz extern. Are efect antiflogistic, antipruriginoasă și antiexudativă.

uniderm big3 1 Uniderm   opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea? Mometazonă (și alte GKS) induce eliberarea de proteine ​​care inhibă fosfolipaza A2 și este cunoscut sub numele de lipocortin, care controlează Biosinteza acestor mediatori ai inflamației, cum ar fi prostaglandine și leucotriene prin inhibarea eliberării de precursor lor comun, acidul arahidonic .

Farmacocinetică

Când aplicați topic crema de absorbție Uniderm® este neglijabilă. 8 ore după aplicare pe pielea intactă (fără occluzionna bandaje), în circulația sistemică este detectat aproximativ 0,4% din substanța activă.

Mărturie

simptome inflamatorii si mancarime dermatozelor pot fi supuse la corticosteroizi terapie.

Regimul de dozare

Medicamentul este utilizat topic.

Un strat subțire de cremă Uniderm® aplicat pielii afectate de 1 ora / zi. Durata tratamentului este determinată de eficiența și tolerabilitatea de către pacient, prezența și severitatea efectelor secundare.

Efecte secundare

Reacțiile dermatologice: rare – iritație și uscăciune a pielii, senzație, prurit, foliculita, hipertricoza, acnee, hipopigmentare, dermatită periorală, macerarea pielii, aderarea infecții secundare, semne de atrofie a pielii, striuri, miliaria ardere ; & Lt; 1% – formarea de papule, pustule

Recomanda  Heart Tonic - comentarii, comentarii, preț, farmacie, unde să cumperi

.

Reacții alergice:. Dermatită alergică de contact

Altele: atunci când se aplică crema Uniderm® pentru o lungă perioadă de timp și / sau pentru tratamentul unor suprafețe mari de piele, sau cu utilizarea de pansamente ocluzive, mai ales la copii și adolescenți pot prezenta reacții adverse tipice ale corticosteroizilor sistemici, inclusiv suprarenală insuficienta si sindromul Cushing.

Contraindicatii

uniderm big3 2 Uniderm   opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea? – acnee rosacea;

dermatită periorală;

– bacteriene, virale (cauzate de Herpes simplex tipurile 1 și 2 Varicella zoster) sau o infecție fungică a pielii;

– tuberculoza;

– sifilis;

– reacții după vaccinare;

– copii până la vârsta de 6 luni;

– sarcina (tratamentul zonelor cutanate extinse, tratament pe termen lung);

– lactației (utilizarea în doze mari sau pentru o lungă perioadă de timp);

. – hipersensibilitate la medicament sau corticosteroizi

Cu precauție medicamentul trebuie utilizat pe față și în pliurile pielii, un pansament ocluziv, și atunci când sunt aplicate la suprafețe mari de piele și / sau tratamentul pe termen lung (mai ales la copiii mai mari de 6 luni).

Aplicarea sarcinii și alăptării

Siguranța utilizării cremei de Uniderm® în timpul sarcinii și alăptării nu a fost studiată.

Corticosteroizii traversează bariera placentară. În cazul în care sarcina ar trebui să evite tratamentul prelungit și utilizarea medicamentului în doze mari în legătură cu amenințarea de impact negativ asupra dezvoltării unui fat.

uniderm big3 3 Uniderm   opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea? Corticosteroizii sunt excretate în laptele matern. În cazul

uniderm big3 4 Uniderm   opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

în care se presupune utilizarea medicamentului în doze mari și / sau pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să opriți alăptarea.

Copiii

Siguranța și eficacitatea crema de Uniderm® în aplicarea locală la copii de peste 6 luni, pe parcursul unei perioade mai mari de 6 săptămâni, nu a fost studiată.

Recomanda  ArthroNeo - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Datorită faptului că la copii raportul dintre suprafața și greutatea corporală mai mult decât adulții, copiii sunt la risc mai mare a funcției de suprimare a sistemului hipotalamo-hipofizo-suprarenale și dezvoltarea sindromului Cushing cu utilizarea tuturor corticosteroizi pentru aplicarea topică și locală.

Tratamentul pe termen lung de corticosteroizi copii pot duce la încălcări ale creșterii și dezvoltării lor. Copiii trebuie să primească o doză minimă, suficientă pentru a atinge efectul. La copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni la 2 ani cursul de tratament nu trebuie să depășească 5 zile.

Contraindicatii:. Copii până la vârsta de 6 luni

Instrucțiuni speciale

Atunci când sunt aplicate suprafețe mari de piele pentru o lungă perioadă de timp, mai ales atunci când se utilizează pansamente ocluzive pot dezvolta efecte sistemice ale corticosteroizilor. Având în vedere acest lucru, ar trebui să monitorizeze starea pacienților pentru a identifica simptome ale funcției de suprimare a sistemului hipotalamo-hipofizo-suprarenale și dezvoltarea sindromului Cushing.

Evitati obtinerea crema de Uniderm® in ochi.

Propilenglicol inclus în compoziția medicamentului poate provoca iritații la locul de aplicare. In astfel de cazuri, se întrerupe utilizarea cremei Uniderm® și atribuiți tratamentul adecvat.

Rețineți că GCS sunt în măsură să schimbe simptomele anumitor boli ale pielii, care pot complica diagnosticul. În plus, utilizarea de corticosteroizi poate fi cauza de vindecare întârziată a rănilor.

Cu tratament pe termen lung GKS incetarea brusca a tratamentului poate duce la dezvoltarea sindromului unui ricoșeu, care se manifestă sub forma dermatitelor cu roșeață intensă și senzație de arsură. Deci, după un curs lung de tratament, eliminarea medicamentului de Uniderm® trebuie făcută treptat, de exemplu, activarea regimul de tratament intermitent înainte de a se opri complet.

Recomanda  Herparen - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

Utilizarea în pediatrie

Siguranța și eficacitatea crema de Uniderm® în aplicarea locală la copii de peste 6 luni, pe parcursul unei perioade mai mari de 6 săptămâni, nu a fost studiată.

Datorită faptului că la copii raportul dintre suprafața și greutatea corporală mai mult decât adulții, copiii sunt la risc mai mare a funcției de suprimare a sistemului hipotalamo-hipofizo-suprarenale și dezvoltarea sindromului Cushing cu utilizarea tuturor corticosteroizi pentru aplicarea topică și locală.

Tratamentul pe termen lung de corticosteroizi copii pot duce la încălcări ale creșterii și dezvoltării lor. Copiii trebuie să primească o doză minimă, suficientă pentru a atinge efectul. La copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni la 2 ani cursul de tratament nu trebuie să depășească 5 zile.

Overdose

Simptome:. Inhibarea funcției sistemului hipotalamo-hipofizo-suprarenalian, inclusiv insuficiență suprarenală secundară

Tratament:. Simptomatic, dacă este necesar – corectarea dezechilibru electrolitic, retragerea medicamentului (in timpul terapiei pe termen lung – eliminarea progresivă)

Interacțiuni medicamentoase

Nu există date privind interacțiunea dintre crema de Uniderm® cu alte medicamente.

Termeni și condiții de depozitare

Medicamentul trebuie depozitat la îndemâna copiilor la temperaturi de la 15 ° până la 25 ° C. Perioada de valabilitate – 2 ani.

Condițiile de furnizare a farmaciilor

Un medicament eliberate pe bază de rețetă.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 147
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.