Silane Guard – sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?

Silane Guard - sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?
[Total:    Average: /5]

Silan Guard este un singur pahar de lichid component

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

gronnKaffe big2 29 Silane Guard  sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?

dintr-o companie japoneza Willson, este proiectat pentru a proteja caroseria mașinii de murdărie, zgârieturi și deteriorări mecanice minore. Comentarii clienți paza Silan este împărțit: unii proprietari de automobile a scrie despre avantajele de bani peste analogi, alții spun că divorțul nu este diferită de șampoane convenționale

.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pentru a afla adevărul despre sticlă lichid Wilson, a decis să cumpere produsul de la un distribuitor autorizat și să facă un studiu de instrumente cu instrucțiuni, fotografii si preturi.

Ce înseamnă acest lucru: compoziția și descrierea mărfurilor Silan Garda

Conform fabricantului, Willson silanic Guard pentru mașini este alcătuit din componente inovatoare, cum ar fi silice, Nanook și silicon polimeri, care după aplicare formează un strat de protecție auto cu efect hidrofug. Compozitia spray este potrivit pentru mașinile întuneric și lumină. O reacție chimică nu poartă un impact negativ asupra transportului vopselei și părți ale corpului.

silaneguard big3 Silane Guard  sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea? Setul complet de sticlă lichid din Japonia următoarele:

În cazul în care, după comanda, un pachet a sosit pentru tine, cu un set diferit, poate ai primit produse aftermarket. Deci, eu nu recomand sa cumpere produsul pe AliExpress sau alt magazin din China. I-am cumpărat de la producătorul oficial al spray.

Recomanda  Electricity saving box - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Cum se aplica Silan Guard

Utilizarea soluției este posibilă numai în zone bine ventilate sau în exterior (prima opțiune preferată). Atunci când se lucrează să fie atenți să nu expune protecție silonovoy la nivelul pielii și membranelor mucoase în special.

Tehnologia de aplicare Silan Guard pentru o mașină nouă:

 1. Spalati corpul mașinii (de preferință cu ajutorul unui motor);
 2. Se permite mașinii să se usuce și să trateze locul de aplicare a sticlei lichid cu un degresant;
 3. Umeziti buretele furnizat cu trusa, se concentrează și se aplică alternativ protecție Silnowo la acoperiș, ușile, capota, portbagajul și alte părți ale vehiculului;
 4. Ei bine repairauto capac corp cu un șervețel din pachetul;
 5. După tratament, evitați spălarea mașinilor și lumina directă a soarelui în decurs de 8 ore.
 6. OL>

  Pentru mașinile metodă de utilizare a unui paznic de silan utilizat diferă numai în polizarea suplimentară în prepararea și îndepărtarea vopselei ruginii înainte de aplicarea impermeabil. Dacă autovehiculul a fost deja revopsit înainte de a procesa este mai bine să verifice vopseaua cu privire la impactul componentelor înseamnă.

  silaneguard big3 1 Silane Guard  sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea? O sticlă de ceară durează ușor pentru 3-4 mașini de manipulare. Producătorul recomandă să aplicați amestecul în mai multe straturi – acest lucru va crea un film de polimer suplimentar, care protejează de zgârieturi minore (de exemplu, din ramuri de arbori și arbuști)

  .

  Cheating sau nu: comentarii expert despre produs

  Studierea opiniilor cumpărătorilor cu câteva comentarii negative despre Silan Guard: nu funcționează, nu se

  silaneguard big3 2 Silane Guard  sticlă lichidă, opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, sau este în valoare de ea?

  usucă, nu strălucitoare și alte comentarii. Experiența mea cu aceste produse de îngrijire auto a fost pozitiv.

  Lucrul în stația de distribuție a fost în măsură să facă un lichid test comparativ nou și fost în utilizarea mașinilor.

  După cum puteți vedea, după efectul tratamentului apare o Shine oglindă. Avantajul real al înainte și după utilizarea polizarea a fost observată mai mult de 2 săptămâni (la momentul scrierii). Nu restricționează citirea de clienți on-line și a decis să ceară experților de la o sută.

  Andrew Elenin, mecanic în STO EM>

  Concluzie Andrew: Silan Guard – fraudă și înșelătorie. Dar aș vrea să lui și atenția ta atrage la nuanțe importante, din cauza cărora eficiența de utilizare a silan a fost sub așteptări:

 • În primul caz, clientul adus deja tipărite mijloace de ambalare. Adică spune cu certitudine de 100% original sau fals;
 • A doua oară Andrew a cumpărat sticla lichid pe un site din China, la un preț scăzut. Așa cum am spus la inceputul articolului, atunci când comanda de pulverizare nu este distribuitorul oficial, Riști să arunce bani la vânt;
 • Specialistul nu a degresate stratului de vopsea, iar aceasta este una dintre condițiile prealabile pentru pozitive
Recomanda  Detoxic - produse originale, cumpara acum, comentarii, pret

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Cât de mult este Silan Garda

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Când am cumpărat, pe site-ul oficial prețul a fost …. Acum este acțiunea și prețul original Silan Guarde făcute în Japonia este:

 • Europa – 1990 …;
 • Ucraina – 890 UAH;
 • .

 • Europa – 39-49 €
 • Alte țări trebuie să verificați cu operatorul.

bani Nu mare, dacă luăm în considerare faptul că o aplicație de sticlă lichidă va dura cel puțin 22 de zile, si un borcan dureaza de 3-4 ori pe lustruire generos. Total pentru & nbsp; … va primi o acoperire de șase luni la un pret mare. Perioada de valabilitate de până la 5 ani. Desigur, este mai bine să ia de la producător decât pentru un ban de la cineva nu este clar.

S
Despre Anja Ulf Articolele 147
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.