Electricity saving box – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Electricity saving box - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra
[Total:    Average: /5]

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pentru nimeni nu este un secret faptul că

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

electicitySaving big1 Electricity saving box  opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

în fiecare an, prețul energiei electrice este în creștere, indiferent de bunăstarea cetățenilor. Acest lucru este valabil mai ales de antreprenori, care, prin toate mijloacele disponibile încercarea de a economisi bani, deoarece costul energiei electrice pentru organizațiile comerciale, sunt mult mai mari decât pentru populație. Prin urmare, cererea de dispozitiv de economisire a energiei, în ultimii ani, depășind de aprovizionare. Și una dintre cele mai populare punct de vedere economic pe piețele din țările CSI este considerată energie electrică de economisire a Casetei. Dar cum a justificat achiziționarea acestui dispozitiv?

Descrierea proiectului Cutie de economisire de energie electrică

Vom analiza performanța energiei electrice de economisire Box, oferă instrucțiuni cu privire la modul de a face economizor cu mâinile lor, și va lua în considerare, de asemenea, feedback-ul de la clienți și profesioniști. Nu este exclus ca energia economică de mai sus poate fi banal divorț escrocherii inventive.

Parcurgere de energie electrică de economisire Box

electricitate economică de energie electrică de economisire Box este o dimensiune compactă dispozitiv 120х70х40 mm și o greutate de 125 de grame. Funcționează de la o sursă de alimentare standard a spațiilor rezidențiale sau industriale.

electicitySaving big1 1 Electricity saving box  opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra În acest caz, producătorul statelor economizorului că un singur instrument cu o rezervă poate fi suficient pentru a complet echipate cu aparate electrice apartament sau casa, cu o suprafață de cel mult 100 m2, cu o umiditate de maximum 85%. Adică, în baie, saună, în apropierea unor surse de apă deschise pentru a opera de economisire Caseta de energie electrică nu este recomandată.

Principiul box de economisire de energie electrică operațiune

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

La fel ca cele mai multe dispozitive, al căror scop principal este de a reduce costurile asociate consumului de energie electrică în casă, energie electrică de economisire economică Caseta funcționează de la o priză de 220V ca Convertorul elementar.

Cu alte cuvinte, presupunând că legile fizicii, în priză noastră există două tipuri de energie: activă și reactivă. Primul este conceput pentru a asigura eficiența aparatelor, a doua este consumată în formarea câmpurilor electromagnetice, printre alte lucruri, dăunătoare pentru oameni. Deci contorul contează aceste două tipuri de energie simultan, împovărează-ne astfel de cheltuieli inutile pe kilowați. Și energie electrică de economisire Caseta rezolvă această problemă prin modificarea jetului de luare a pierderii de energie electrică activă.

Recomanda  Oftalmaks opinii ale experților

După cum se spune, toate ingenios – este simplu! Cel mai important, nu cumpara un fals și a obține un divorț, deci caută economic numai pe site-ul oficial:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Avantaje peste competitorii cutie de economisire de energie electrică

electicitySaving big1 2 Electricity saving box  opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra energie electrică de economisire economică Caseta combină cu succes o serie de avantaje, printre care trebuie subliniate:

 • ușurința de utilizare: doar conectați aparatul la o sursă de energie, atunci acesta va funcționa în modul complet automat;
 • absolută legalitate: economizor nu afectează

  electicitySaving big1 3 Electricity saving box  opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

  performanța contorului;

 • extinderea duratei de viață a aparatelor de uz casnic;
 • reducerea nivelului de radiații electromagnetice, care are un efect nociv asupra organismelor vii;
 • în cele din urmă, perioada de recuperare a dispozitivului nu depășește două luni.

caseta de validare Aplicații de economisire de energie electrică

Cu toate acestea, opiniile antreprenorilor Europen, electromanometer ideale pentru aplicatii universale: cladiri de birouri, magazine, unitățile de alimentație publică, centre de fitness, saloane de înfrumusețare, garaje și alte întreprinderi în cazul în care costul de energie electrică este unul dintre principalele motive pentru creșterea costuri. În cele din urmă, cu întreținerea corespunzătoare, energie electrică de economisire Box, puteți economisi 25% până la 50% la facturile de utilități.

Prețul dispozitivului

Pentru a te limita de mașinațiunile de escroci și să nu se încadrează pentru un divorț pur și simplu, cumpăra energie electrică de economisire economică Caseta exclusiv pe site-ul oficial:

Cum de a face energie electrică de economisire Caseta cu mâinile lor?

Pentru a începe cu, care colectează energie electrică de economisire Box la domiciliu pentru utilizator neexperimentat nu este atât de simplu. De aceea, vă vom da două instrucțiuni cu privire la modul de a face un dispozitiv similar, fie cu mâinile sau cu asistență de ajutor din exterior. În ambele cazuri, prețul produsului finit va fi de mai multe ori mai mic în comparație cu suma pe care întreb vânzătorii dispozitivului original.

Instrucțiunea No. 1

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

1. Dacă aveți abilități pentru a crea sisteme electrice și de experiență cu un fier de lipit, apoi utilizați modelul:

Unde:
FU – siguranță, 5A;
C1 – un condensator la 400V;
C2 – condensator la 25V;
C3 – condensator 1.3 V;
D1-D4 punte de diode ;.
λ – LED-uri, care sunt conectate prin rezistențe de limitare

Recomanda  Dietonus - opinii, preț, comentarii, site-ul oficial

2. Taxa colectată poate fi stabilită într-o carcasă de dimensiune corespunzătoare unui PSU vechi.

Costurile estimate componente – 2-300 ….

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Instrucțiunea nr 2

 1. Salvați captura de ecran de mai sus se numește „Schema de energie electrică de economisire Box“ pe computer.
 2. Ia imaginea imprimată la master un magazin specializat si comanda debitări electrice, în conformitate cu exemplul.
 3. Introduceți produsul finit în caz de orice sursă de alimentare care are dimensiunea aveți nevoie.
 4. OL>
  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Costul total al componentelor, împreună cu serviciile unui calificat 800-1000 RUB Merită să vă. Noi nu sugerăm să irosească timp și comanda produsul pe site-ul producătorului:

  electicitySaving big1 4 Electricity saving box  opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

  opinii ale PowerSaver de economisire a energiei electrice Caseta de energie electrică: divorțul sau lucrează într-adevăr

  ?

  Specialiștii

  Valeriy Artemov – Elektrik (Samara)

  După ce am a trebuit să cumpere energie electrică de economisire Caseta pentru a satisface curiozitatea profesională. Sa dovedit că economizorul se descurcă cu funcțiile sale mandatate: pentru a reduce consumul de energie electrică prin conversia energiei reactive în activă. Acum, eu fac un astfel de dispozitiv și câștiga niște bani.

  Eugene Zhuk, director executiv al companiei de construcții (Podolsk)

  In ultimul timp cele mai multe dintre clienții noștri ne cere să instaleze electromecanică în procesul de lucrări de construcții și reparații în mod implicit. Desigur, avem de multe ori pentru a răspunde nevoilor pieței, așa că am studiat cu atenție probele disponibile în prezent. Cel mai bun dispozitiv din punct de vedere al calității și a productivității, a fost de energie electrică de economisire a Casetei. În plus, este legal, ceea ce se poate spune despre concurenții săi.

  Pe scurt: 1 lună de funcționare a economizorului în cele două subiecte ale obiectelor noastre – apartamentele de trei camere, care este acasa, la un total de 8 persoane, economiile sa ridicat la exact 3 758 RUB. În medie 1 879 RUB pe un spațiu de locuit.

  Alexey Kosenko – profesor de fizică (Volgograd)

  energie electrică economic de economisire Box – dispozitiv destul de decent, care elimină în mod eficient și reduce scurgerile de curent pierderea de putere atunci când rezistența. Cu toate acestea, am îndoieli cu privire la rezultatele de economisire, care declară producătorul dispozitivului. Nu spun că a fost un divorț, dar nici 50% nu pot fi luate în considerare. În practică, veți obține aproximativ 35%, iar în unele cazuri 40%. Cu toate acestea, pentru bani – un rezultat perfect

  caseta de economisire de energie electrică opinii client

  Dmitri Pereverzev – Eu lucrez ca manager într-unul din centrele coworking ale capitalei. Compania a rămâne pe linia de plutire, a fost necesar destul să arunce de la început. Dar pentru a funcționa la o pierdere, chiar și prima dată, nu am putut permite. Așa că a trebuit să găsească metode și instrumente de optimizare a costurilor non-tradiționale. Este, de fapt, ne-a condus la Salvarea Caseta de energie electrică.

  Pro:

  După șase luni, 4 a dispozitivului utilizat pe 370 m2, ne circa 50 mii …., salvat în ciuda faptului că valoarea lor totală sa ridicat la aproximativ 6. Astfel, odată ce au investit în tehnologie de economisire a energiei nu este mai mare de …., pentru anul va fi capabil de a reduce costurile de energie electrică cu până la 100 de mii de ….

  Contra:

  Economic de energie electrică de economisire a energiei Caseta justifică pe deplin numele, dar are un dezavantaj – dispozitiv conectat la rețea care ocupă nerușinare a doua fantă în priză. Adică să pună lângă ceainicul încă se întâmplă, ci despre sursa de alimentare de la imprimantă, sau reîncărcarea de la un laptop poate uita. De aceea, am recomanda pentru a obține un hub USB.

  Elena Zavgorodniy –

  Familia noastra locuieste in casa panou vechi, în cazul în care instalația electrică nu sa schimbat din 1970. De fapt, cumpără energie electrică de economisire Caseta a fost mai degrabă din cauza nu de economisire și de normalizare a rețelei. Dacă devreme pentru a porni mașina de spălat, împreună cu un fierbător de apă nu a fost posibil, acum problema este rezolvata. Tensiunea scade în trecut, iar costul de locuințe și servicii comunale a scăzut cu 20%.

  Olga Nesterenko – (Saint-Petersburg)

  Adevărul este că, din cauza opiniilor mixte on-line pentru o lungă perioadă de timp pusă la îndoială: dacă să-mi obține energie electrică de economisire Box sau să amâne achiziția pentru viitor. Pentru o lungă perioadă de timp, dar răbdarea mea nu este de ajuns, și în cele din urmă am decis. Am comandat dispozitivul de pe site-ul oficial al producătorului, managerii au fost oameni politicos si profesional avizați. Apelați la numărul menționat a avut loc consultări la distanță. Întrebat despre filmarea de spațiu de locuit și numărul de aparate. În cele din urmă, a spus un dispozitiv cu suficient. În general, serviciul de la cel mai înalt nivel!

  Utilizarea economică pentru mai mult de două săptămâni, facturile nu au venit încă, dar becurile sunt Shine mult mai luminos, iar cazanul mai repede pentru a încălzi apa.

  cutie Concluzie de economisire de energie electrică

  După analizarea opiniilor experților și feedback de la clienți, ar trebui să indice faptul că nu divorțul aici și nu miros. Energie electrică de economisire Caseta într-adevăr funcționează, lăsând fără loc de muncă armată de sceptici pe Internet.

  În plus, dacă încă se îndoiesc de eficiența economizor, apoi încercați să le folosească cu discount Saksa pe site-ul oficial:

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 147
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.