Bioxelan – pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, cât costă

Bioxelan - pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, cât costă
[Total:    Average: /5]

crema prescrisa de pe Internet, nu sunt foarte ieftine,

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

gronnKaffe big2 32 Bioxelan   pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, cât costă

este cele cinci borcane, unse o lună, nici un rezultat, iar fața mea a devenit oribil, nu buna, nu este o crema antirid nu este absorbit complet în dimineața este imposibil să spălați-le, sentimentul că acesta este singurul ulei crema de palmier și parfum, rezultatul este teribil, cred că am fost înșelat, simțind că este exact un baril în tipizarea subsol în borcane, cutii de incidental de calitate, și, desigur, simt rău pentru banii plătiți

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

A primit crema în e-mail, cutia este încrețită și puteți vedea că nu este nou, borcanul nu este închis corect crema în borcan mai puțin de jumătate de volum. Mirosul este dezgustător. a ordonat tipul de pe site-ul oficial. Toate acestea hype, sentimentul că există o anumită cremă învechită dintr-un singur recipient, care este îmbuteliat undeva la subsol. Pentru a defăima cremă de față atât de înfricoșător. Doriți să plătească pentru examinare și apoi merge la munte = vânzătorii nu sunt atât. Deci, nu cred că totul este fals. Este mai bine să cumpere în farmacii și în magazine testate. Înțeleg că acest comentariu va fi eliminat, dar sper că cel puțin cineva va citi.

Divorțul este cu siguranță.

Pentru pret. prin telefon a anunțat prețul de 1900 p. (În acest articol la 1000 R. mai puțin). și minim 3 cutii.

Pe site-ul pentru a comanda este o chestiune de permisiunea de a importa droguri în țară. la telefon a spus că acesta este un design EUROPEN.

bioxelan big3 Bioxelan   pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, cât costă Acestea sunt principalele inconsistențele.

birou Dealership, ei vând, dar ele nu sunt cosmeticieni. asa cred, nu e vorba despre partea din spate, iar pe fata.

Înainte de a cumpăra această cremă „Bioxelan“, ia cutia de sub el și să încerce să găsească inscripția cu indicarea cine și în cazul în care produce acestei cremă.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pentru a înțelege că acesta este un hidratant obișnuit, uita doar la compoziția sa:. Acid hialuronic, ulei de palmier, celule, extract de cicoare, Golden kelp, extract de flori de rozmarin stem

creme pentru a elimina ridurile ineficiente, îmbunătățesc pe scurt aspectul, dar merită să spele, ridurile reapar, și producătorii de smântână „Bioxelan“, nici măcar nu-l ascunde, ce să o aplice, este necesar de trei ori pe zi.

Observați că borcanul de cremă “Bioxelan”, o capacitate de 50 ml. este în valoare de 1900 …. Și este recomandat să se aplice două sau trei luni, până când reușesc să vândă tot lotul produs și se dizolvă în aer, deci nu era nimeni de a pretinde.

bioxelan big3 1 Bioxelan   pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, cât costă și sloganul de marketing este “ride«Bioxelan», creat de noua tehnologie, care restaurează celulele deteriorate și declanșează procesul natural de regenerare. În structura sa sunt peptidele semnal care promovează formarea de celule noi, din aceasta cauza este intinerire faciala , care persistă pentru o lungă perioadă de timp. apariţia femeilor schimbat drastic în bine“pentru site-ul

bioxelan big3 2 Bioxelan   pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, cât costăPret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

web pentru vânzarea de cremă«Bioxelan», inventat copywriteri.

Apropo, acest site cumpără în continuare comentarii pozitive despre crema „Bioxelan“.

“Pentru o lungă perioadă de timp a refuzat ideea că am nevoie de crema anti-imbatranire, chiar și în 52 de ani nu a vrut să creadă că aveți riduri și alte semne de îmbătrânire. Și prețul de crema ma speriat, dar am găsit acest site cu premii, care a oferit să-l cumpere în condiții atractive. preţul 699 … per pachet, atunci când comandați 3 piese pentru anul 1980 …, și în cele din urmă am convins, am decis sa comand Bioxelan. folosit în conformitate cu instrucțiunile , cu toate acestea, nu numai că nu a scăpa de riduri, dar, de asemenea, a primit o reacție alergică. pielea a fost rosie, cum ar fi cancerul, precum și mai uscat. doar îngrozitor! pæcætuit pe producător, dar apoi a aflat că a căzut în capcana escrocii și mi-au trimis un fals. Ne pare rau, iar crema originală cred că m-ar fi ajutat. Dar acum mi-e teamă să-l cumpere!“.

A comandat Bioxelan a fost murdărită aici a doua săptămână. Desigur, riduri, atunci când am plecat, daca vrei o schimbare drastică, atunci ai nevoie pentru a merge la cutit. Dar nu totul este rău cu aceasta crema, hidrateaza si ridurile, dar acestea sunt mai puțin vizibile și mai netedă. cioara picioarele din jurul ochilor lui netezit un pic. In general, pielea mai întinsă. Dupa aplicarea machiajului face acest lucru în condiții de siguranță pentru un cuplu de ani arata mai tineri. Voi continua să frotiu, poate efectul este amplificat?

Din când în când merge la cosmeticiana, metode radicale nu sunt de acord, injecțiile maxime în față. În aparență, este greu de spus, poate că ar fi mai rău dacă nu am făcut ei înșiși. Despre crema Bioxelan aflat despre o lună în urmă, a decis să cumpere, ca plecarea sa a ajuns la capăt. Aria de sub ochii lui ezită să se aplice, în continuare pielea este mult mai moale. Efectul nu este încă clar, dar consistența cremei ca, după aplicarea nimic înăsprește, pielea nu se usuce. Crema pentru piele matur. Voi frotiu până la sfârșitul anului, și apoi să decidă. Crema de drum este destul de economic, care este, de asemenea, un plus.

Recomanda  Fresh Fingers - opinii și preț, cumpara acum, în cazul în care pentru a cumpăra

Bună ziua! De asemenea, doresc să-mi împărtășesc impresiile. De asemenea, a primit prin e-mail o cremă care protejează filmul de pe borcane acolo, suna la linia fierbinte, a declarat că ar trebui să fie. Desigur, au fost mari îndoieli. Apoi, îndrăznesc să pună pe fata. Folositi-l pentru o lună. Cel puțin, nu erupții cutanate, înroșirea și alte efecte secundare. Dar, efect anti-îmbătrânire prea. E doar o cremă hidratantă. Într-adevăr, Hotelo să știe în laborator ceea ce este pentru compoziție. Mirosul și nu într-adevăr. Am fost deosebit de mare după aplicare nu. La început părea că umezeala nu suficient pentru piele, dar dacă mai aplică, apoi pe OK. Dar am fost foarte surprins de faptul că unele femei scrie despre oricare dintre dispărut 2 săptămâni ridurile! De exemplu, cutele nazolabiale nu pentru a elimina nimic. Ele pot fi formate la o vârstă foarte tânără și nu este un semn de bătrânețe, precum și caracteristicile structurale ale oaselor feței, sănătate, genetica. Eu folosesc o lună, și chiar a decis să înregistreze acest proces experimentalno – Diagnosticare trece starea pielii esteticianul. În general, dinamica este acolo, dar este atât de neglijabilă încât numai un procent poate fi judecat cu privire la modificările. Și astfel, vizual, nu există și aproape la fel ca în fotografii, care conduc minunile Schimbării.

Da, crema este bun, consumate repede, nu știu, poate că e doar eu. Voi încerca să aplice un pic mai puțin, și așa rău că se termină repede.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Cumpărat Bioxelan. Trebuie să recunosc a fost un pic teamă să-l comande pe internet … dar îndoielile au fost nefondate. Este 3 cutii, bine ambalate, la timp totul este OK) începe să se aplice, miroase bine, vă rugăm să nu devină moale și plăcut. Eu folosesc doar o săptămână, dar mulțumit de rezultat și nu se usuce nici un alergii, în general, îmi place! Acesta poate fi în siguranță recomandat)

Un bun instrument. Asa de. “bun.” Pentru a spune că am fost șocat de rezultat, dar calitatea a fost o surpriză plăcută. 2 săptămâni în picioare cioara a redus semnificativ conturul feței strânse încă nu la fel de mult pe cât aș dori, dar un special vă mulțumesc poate spune pentru proprietățile sale nutritive. + Tektsura foarte ușor, și miros frumos. În general pentru imbatranire a pielii cel mai mult. Fetelor, vă sfătuiesc să încercați pentru oricine care vrea să-și piardă câțiva ani

Știi, când am fost de 30, m-am uitat la fața cu admirație și nu un rid in jurul ochilor, ovale îngrijite, contururi clare. Mulți prieteni au fost în mod deschis invidios ca eu sunt în măsură, în această vârstă pentru a păstra tinerețea și frumusețea. Dar anii merg foarte repede, pielea imbatraneste rapid, nu am observat cât de aproape de ochi a apărut picioarele ciori și apoi riduri. In fiecare an, pielea fetei este fading ca trandafirul rupt și scumpe cosmetice nu sunt în măsură să ajute.

Eu nu sunt unul dintre acele femei care sunt ușor legate de varsta, asa ca am comandat de pe site-ul oficial al cremei Bioxelan. Mi-a plăcut compoziția sa bogată, care conține acid hialuronic, ulei de palmier roșu, kelp de aur, un extract din flori de rozmarin. Crema are drept scop de a proteja de îmbătrânirea timpurie a celulelor pielii, producerea de colagen si elastina, riduri și cioara picioarele lui. Folosirea frecventă a acestui instrument va elimina treptat toate neregulile și imperfecțiunile, ei ar da o cale clară, limpede va ascunde ridurile. Crema este mai bine să folosească femeile după 35 de ani de la această vârstă există modificări specifice ale buzelor, sprâncenele și ochii.

Am folosit timp de 1 crema pe zi, o atenție deosebită a fost acordată zonei din jurul ochilor și a frunții, a existat un riduri clar. Primul rezultat a fost observat după 14 zile, atunci când merge pentru o petrecere corporate. În reflectarea oglinda mea am privit o femeie frumoasă, fără ciori picioare, se potrivesc o fata ovala. Foarte încântați să realizeze că eu sunt în vârstă de aproape 40 de ani, și uite această doamnă spectaculos. Un borcan de crema am avut timp de 3 săptămâni, în acest timp pielea mea a fost complet reînnoită, împrospătat, toate semnele de imbatranire plecat. Sunt foarte mulțumit de rezultat, cele mai bune remedii împotriva îmbătrânirii pielii nu este încă știu.

Avantaje:

Dezavantaje:

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Recent am văzut o cunoștință această cremă, sună ciudat, desigur, dar, de asemenea, oamenii folosesc creme pentru a obține o privire mai bine la vârsta lui respectabil. Deci, pentru cantitatea mică de timp este foarte bine transformat, l-am văzut de multe ori, așa că pentru utilizarea acestei facilități minunate, a început să observe rezultatul și se întreba cum el atât mai tineri, pentru a cere nu ca, nu-i cum ezita, si uita-te tânăr prea. Am decis să merg să-l viziteze, pentru a afla ce e la tânăr. Inițial, m-am gândit la tot felul de măști și castraveți pe ochi, stereotipurile de la televizor. Ei bine, în cele din urmă, când a văzut-mă, lăsat să se înțeleagă că este timpul pentru a mânji ceva, așa că am decis să-l întreb despre omologică lui. De fapt, a spus prietenul meu totul despre autovehiculul, la început am crezut că era deja o piuliță, dar încercați oricum a decis, cumpărat, prețul este un pic muscatura, dar rezultatul risipește toate îndoielile. cu siguranță că nu spun că te va arăta imediat mai tineri de 18 de ani, nu, nu e, dar cu timpul, te simti cu adevarat rezultatul, cel mai important lucru este să folosiți întotdeauna, deoarece garanția coerenței succesului în orice afacere. De asemenea, dacă renunțe la obiceiurile proaste, efectul va fi dublu. Așa că am recomandăm toată lumea să încerce să se uite tinere. – este bine)

Recomanda  Denta Seal Pasta de dinti - cum funcționează? Care sunt opiniile

bioxelan big3 3 Bioxelan   pret, opinii, în cazul în care pentru a cumpăra, originală, cât costă “La apariția ridurilor și a altor defecte cosmetice, cum ar fi echimoze si umflaturi sub ochi, poate rezulta din mai mulți factori, de la obiceiurile proaste și se termină îngrijirea necorespunzătoare a stresului pielii si frecventa. Bioxelan este o crema inovatoare, care intineri piele, fără o intervenție chirurgicală. compoziţia sa naturală asigură 100% securitatea fondurilor, care netezește epiderma si ofera rezultate rapide. pacienţii mei absolut place. eu mă folosesc adesea, pentru ca feedback-ul meu este pozitiv, atât de medic și de la femeile care au vis pentru a păstra tinerețea pielii lor. Aceasta crema anti-imbatranire elimină într-adevăr cauzele îmbătrânirii și să nu le masca. “

Nu cu mult timp în urmă au existat mici defecte. A încercat să se lupte cu ei, cu ajutorul cremelor disponibile comercial, dar nu am fost mulțumit. Dorit cât mai repede posibil pentru a rezolva schimbările legate de vârstă. Când am aflat despre crema Bioxelan, comentarii Am citit si comandat.

Crema are o compoziție naturală și nu cauzează efecte negative. Este ușor de aplicat și rapid absorbit în piele. Principalul lucru – instrumentul are un impact puternic. Modificări legate de vârstă în curând a dispărut, a reușit să realizeze recuperare completă.

Cu crema unica. Dacă este necesar, voi folosi pe, a fost mulțumit de proprietăți.

I-am cumpărat această cremă la recomandarea unui prieten. Am observat că crema este foarte bun. Și apoi ea literalmente 3 săptămâni mult mai tineri. Deci, aceasta crema functioneaza foarte repede. Nu regret că am cumpărat, prețul este decent.

Cream a luat într-un cadou de la un rieten. Avem o relație strânsă, și știu cât de mult se teme despre riduri. Deci, pentru un dar ea nu a fost ofensat. Dar când am încercat crema, literalmente rupt telefonul meu este exuberant în semn de recunoștință. Am văzut un prieten după 10 zile după ce a început să folosească cremă. Și da, rezultatul a fost deja vizibil. Cercuri sub ochi complet plecat, fata ovala strânse. Acum, cred că pentru mine această cremă pentru a comanda.

Dacă aveți pielea uscată sau foarte uscată Apoi trebuie să cumpere acest kremesec. Este o culoare roz-mama-de-perla kremesec, textura foarte densa, lumina. Hrănește pielea bine, și vă pot spune bine! Crema se aplica usor, consumat cu moderație, durează o lungă perioadă de timp, mai mult de trei luni.

Crema nu este rău. Ei bine, netezește ridurile si hidrateaza pielea. Am dobândit destul de o mulțime de creme, dar fie mi-au dau iritații sau alergii, un efect nu este mulțumit. Și cu această cremă până acum atât de bine, nimic rau nu se poate spune. Probabil va fi comanda mai mult.

Bioxelan folosit timp de 10 săptămâni. Pielea a devenit mult mai bine – înăsprit, devin mai elastice, ridurile netezite, culoarea a devenit chiar. Și având în vedere faptul că sunt alergic, eu nu sunt perfect. Nu roșeață și erupții cutanate.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Eliminat folosind picioare anti-îmbătrânire crema gastei. Am fost cruciș din cauza vederii slabe, astfel încât ridurile au apărut deja în 25 de ani. Și atunci ei devin mai profunde și mai vizibile. Înseamnă să aibă grijă de pielea din jurul ochilor mult, dar eficiența lor este deprimant. Asta este, ei practic nu funcționează. Și apoi am văzut rezultatul după 10 zile.

Astăzi, pentru a fi tânără și frumoasă nu trebuie să meargă sub bisturiul chirurgului. Datorită evoluțiilor moderne în vânzare există creme care sunt sigure prin distrugerea tuturor semnelor de îmbătrânire și de a prelungi tinerețea pentru o lungă perioadă de timp.

permanent în timp liber agățat pe internet și sunt interesați de diferite mijloace. Deci, pur și simplu din întâmplare am dat peste acest lucru și a fost foarte interesat. ingrediente din plante naturale, destul de preț accesibil și ușurința de utilizare.

Toate strict aplicate în conformitate cu instrucțiunile, distribuirea greutății pe punctele din față. Ușor stroking, apoi se lasă până la absorbția completă. Este bine, nici o senzație de apăsare la sfârșitul anului.

O lună mai târziu, am observat schimbări enorme. Mesh ridurilor bagladies, plecat sagging și umflatura, tonul pielii a dobândit o culoare uniformă.

Marea crema, cumpara-l pentru a doua oară. Textura este foarte ușoară, se aplică o plăcere. Pielea mea este foarte capricioasă, și greu pentru a găsi ceva potrivit, dar Bioxelan a venit de la. vopsea întotdeauna în dimineața înainte de muncă și seara înainte de a merge la culcare, rezultatul a fost vizibil după o săptămână de utilizare. Pielea este elastică, netedă, ridurile au devenit mult mai puțin. Plus faptul că suficient borcane pentru o lungă perioadă de timp.

Bună ziua, după ce a încercat serul, m-am gândit că ar fi greșit de mine, nu de a împărtăși impresiile mele, așa că am decis să scrie un comentariu.

Soția mea de 36 de ani și chiar dacă ea e încă tânără, dar doi copii și lucrează în mod constant nervos fac lor.

Am propriul meu magazin și, prin urmare, am mers pe jos în mod constant pe Internet. Și într-o zi, am dat din greșeală pe un site pe care l-am devenit foarte interesat.

A fost locul cremei Bioxelan. Am citit informații despre el și la început nu a crezut că aceste creme sunt cu adevărat. Dar totuși am stat pe site-ul și a decis să studieze în detaliu.

Și, după o citire lungă, pentru că având în vedere o cantitate suficient de mare de informații despre produs care este cu siguranță un plus, am găsit așa-numitele recenzii de carte. O mulțime de oameni au scris despre modul în care au ajutat serul și că acestea sunt pe deplin mulțumiți de rezultat.

Recomanda  Ero Man - și preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum cum funcționează

Așa că am decis să-l cumpere. Să aștepte, desigur, nu a avut un pachet mic, dar a meritat.

Nu o să crezi cum soția mea a fost mulțumit. Am atât de fericit, nu am mai văzut de mai mulți ani. După o săptămână de utilizare, pielea întinsă și a devenit mai elastic. Toate liniile au fost strânse și ea a fost în adevăratul sens al cuvântului a devenit mai tineri de 10 de ani. Am observat că ea a început să zâmbească mai mult, pentru că din nou, ca și în anii studenției lui simțit frumos. Din nou, am început să fiu gelos tuturor.

Crema este foarte bun și ajută în câteva zile. Comanda nu va regreta.

După cursul complet devenit mult mai puțin chiar și riduri adânci pe frunte. Toate în toate despre suficient pentru un singur borcan. Dar eu voi fi a comanda cel puțin două. Crema Bioxelan pentru a cumpăra de la farmacie nu poate, așa că am făcut o comandă pe site-ul. Dar cred că e cel mai bine, deoarece cu adaosurilor farmacie ar costa mult mai mult.

Crema Birkin îmi place foarte mult. Folositi-l timp de mai multe luni și mulțumit cu rezultatul.

se pozitioneaza Cream ca un produs de riduri. Am cumpărat-o pentru a netezi ridurile, oferind finetea si elasticitatea pielii.

Cu aceste promisiuni, el face bine.

In plus, crema hrănește pielea și tonuri. Umezeala am observat.

Pot spune că crema are o regenerare, reparatorie, reintinerire și acțiune hrănitoare.

Acesta este un produs versatil, potrivit pentru îngrijirea pielii este deja în vârstă de 30 de ani. La această vârstă am început să apară primele riduri.

devreme de a începe anti-imbatranire de îngrijire, cu atât mai probabil este că pielea își păstrează tineretea mai mult timp.

Pielea mea este combinație. Peste o lună de utilizare, crema este capabil de a strânge rid fruntea, nosulenko și aproape complet eliminate ridurile din jurul ochilor, care au fost exprimate.

I se aplică în fiecare seară. Înainte de a aplica am asigurați-vă că pentru a elimina machiajul si curata bine pielea.

Apropo, producătorul a luat în considerare posibilitatea de a cumpăra falsuri, astfel încât fiecare crema originală are un cod de bare special, care este pe cutie. Este posibil să se verifice autenticitatea cremei.

Cred că această cremă poate fi utilizat numai după 35 de ani, din cauza efectului acomodării. Dar, după 30 de ani poate fi utilizat în condiții de siguranță, în cazul în care ridurile sunt deja evidente. Medicamentul este puternic si eficient, dar este important să se adapteze la ea, să nu fie dezamăgit.

Am comandat o sticlă în urmă cu șase luni și nu a regretat niciodată. După o scurtă perioadă de va emite un ordin de repetare.

Întregul punct de bani este că, spre deosebire de cele mai multe produse cosmetice, afectează nu numai stratul superficial, exterior al pielii, dar, de asemenea, pentru diviziuni structurale la distanță.

Avantajul Bioxelan în faptul că înlocuiește un set de scule, care este potrivit pentru toate domeniile și toate ridurile:. Dacă este cioara picioarele din jurul ochilor sau cute glabelare

In ceea ce a scăpa de riduri, de obicei, a trebuit să achiziționeze un cosmetice separate. Concluzionăm că se dovedește mare de economisire atunci când vă cumpărați această cremă, cum să cumpere medicamente suplimentare care nu sunt necesare.

Manualul spune că pentru a aplica de trei ori pe zi. Dar am avut destul timp de două ori, așa că este foarte hrănitoare și hidratează bine. De trei ori am uns zona cu probleme este in jurul ochilor.

Rezultatul nu se produce instantaneu, poate depinde de tipul de piele și adâncimea ridurilor, dar dupa 2 luni am văzut modificările atunci când pielea a început sub influența componentelor pentru a produce colagen.

Aici sunt, după făcut fără succes în procedurile de intinerire salon a decis că voi continua singur pentru a lupta impotriva semnelor de imbatranire. Așa că am început să studieze diferite mijloace, citiți recenziile și selectați.

Într-un timp scurt, pe raftul meu nu a existat această cremă. El este certificat Board, compoziție bine alese, lumină în consistență și este economic. Aplicate în dimineața și seara.

După aplicarea pe piele este imediat transformat într-un fel de catifelată și a dobândit tonul. Dar nu este important, pentru că în cele din urmă, după o lună de curs am avut elasticitatea, contururile sunt strânse în mod vizibil, pliurilor nazolabiale netezite. Atât de multe lucruri, pur și simplu nu descrie. Sunt foarte bucuros că cele mai multe dintre doamne prefera acest produs. Se pare foarte bine! A fost frumos pentru a citi recenziile altor cumpărători.

De asemenea, am observat că, după treizeci de ani de ridurile de pe fata mea a început să arate mai pronunțate și mai vizibile. Chiar ma deprimat, pentru că am vrut să se uite, ca și mai înainte, este tânăr și atractiv.

Din păcate, eu nu sunt expert în creme și alte remedii anti-îmbătrânire, care sunt de lucru și care sunt false. Încrederea în Internet și a citit o mulțime de comentarii bune au ales aceasta. Apoi, compoziția naturală și certificat.

folosit în fiecare zi, aplicând-o de două ori pe zi. Pentru a fi sincer, efectul am fost impresionat. Deja în prima săptămână piele o dată împrospătat și schimbat. O lună mai târziu, a revenit fosta elasticitate și-și netezi ridurile. Acum, minus cinci ani, in varsta asta e sigur.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 147
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.